AL PORTAL. Veus de l’Alguer

Centre Cultural “Antoni Nughes”, Obra Cultural de l’Alguer i Plataforma per la Llengua han estrenat lo dia 23 de abril 2022, a les h. 19.00, a la torre de Sulis, un nou projecte:
“Al Portal, veus de l’Alguer”, periòdic amb contenguts culturals sobre l’Alguer, actualitat, llengua, identitat, història i ambient. Un instrument indispensable per alimentar un debat en llengua i donar als joves i al món de l’escola un suport concret i viu per ajudar-los a recuperar l’ús de l’alguerés en forma oral i escrita. Han particuipat lo director professor Federico Francioni, los representants de les associacions que curen lo projecte, Antoni Torre (Centre Cultural Don Nughes), Giuseppe Tilloca (Obra Cultural de l’Alguer), Irene Coghene (Plataforma per la Llengua) i Gusatu Navaroo (Delegat a l’Alguer de la Generalitat de Catalunya). Ha coordinat la tardada Carlo Sechi.

La presentació feva part dels apuntaments del Dia del Llibre i de la Rosa, Festa de Sant Jordi, coordinat de l’Ofici de l’Alguer de la Delegació de la Generalitat de Catalunya