CERIMÓNIA DE PREMIACIÓ DE LA 38a EDICIÓ DEL CONCURS DE POESIA I PROSA “RAFAEL SARI”

Dimecres 29 de setembre 2021 a les h. 18.30 al jardí de la “Villa Mosca”, carrer Gramsci n.17, se tenguerà la cerimónia de premiació del concurs de poesia i prosa “Rafael Sari” arribat a la 38a edició.

Lo concurs és dividit en tres seccions:

Secció A destinada a qualsevol treball en alguerés fet de les escoles;

Secció B destinada a la poesia i prosa en català estandard;

Secció C destinada a la poesia i prosa en alguerés.

La comissiò judicadora és presidida de la professoressa Maria Antonietta Salaris i formada dels membres Ginetta Amadori, Marianina Delrio, Giusi Pascalis, Claudia Bellodi, Franco Sanna, Marco Caria i Gustau Navarro. Lo secretari i ideador del premi és Joan Irranca.

Malgrat lo coronavirus, son arribades 60 obres de bon livell, amb un discret augment de part algueresa i catalana.

Durant la cerimónia siguerà consignat, així com està succeint de diversos anys, un premi especial a persones e/o associacions que se són dinstinguides per l’empenyo i l’activitat en favor de les arts, de la llengua i cultura algueresa. A la tardada se preveu la participació extraordinària de Marta Soggiu i Gian Cristian Cherchi, de Massimiliano Fois, de Quirico Solinas i de Dario Pinna.

La cerimònia, inserida en les Festes de San Miquel 2021, patró de la ciutat de l’Alguer, és organitzada de l’Obra Cultural de l’Alguer i de l’Ofici de representança a l’Alguer de la Generalitat de Catalunya, i tè lo patrocini de la Diputació de Barcelona, del Municipi de l’Alguer i de la Fondazione Alghero.

Se recorda que, a causa de les disposicions sanitàries vigents i de la limitada disponibilitat de postos, per participar a l’iniciativa és obligatori prenotar telefonant e/o enviant un missatge de Whatsapp al 3457771505.

A l’entrada és obligatori mostrar lo green pass.