CERIMÓNIA DE PREMIACIÓ DE LA XXXVI EDICIÓ DEL CONCURS DE POESIA I PROSA “RAFAEL SARI”

Diumenge 29 de setembre a les h. 17.00 a la sala de l’ex seminari, carrer Sàsser 139, gentilment posat a disposició de la Universitat de les tres edats, se tenguerà la cerimónia de premiació del concurs de poesia i prosa “Rafael Sari” arribat a la 36^ edició organitzat de l’Obra Cultural de l’Alguer

Lo concurs és dividit en tres seccions:
Secció A destinada a qualsevol treball en alguerés fet de les escoles;
Secció B destinada a la poesia i prosa en català estandard;
Secció C destinada a la poesia i prosa en alguerés.
Tantes sòn estades les obres presentades de part dels poetes algueresos i catalans ma sobretot tantes i importants són estats los treballs presentats da les escoles.
La comissiò jusicadora és presidida de la professoressa Maria Antonietta Salaris i formada dels membres Ginetta Amadori, Marianina Delrio, Giusi Pascalis i Franco Sanna. Lo secretari i ideador del premi és Joan Irranca. Durant la cerimónia sigueran consegnats dos premis especials a persones e/o associacions que se són dinstinguides en el camp de les arts i de la llengua; enguany l’Obra Cultural ha decidit de premiar Sergio Bolgeri per la sua activtat de pintor, escriptor i poeta i l’associació teatral “Analfabelfica” de Enrico Fauro per la comèdia en alguerés “Lo forister” portada en escena al mes d’abril 2019.