Concert de la coral MANS MANETES

Dijous 20 de juliol de 2023, a les h. 20.30, al cortil de l’ex-escola mitjana de la borgata de Santa Maria La Palma, siguerà un plaier saludar i escoltar les minyones i los minyons que són tornats a donar vida a una nova coral de Mans Manetes. Dirigida del cantautor alguerés Claudio Gàbriel Sanna, que acompanyarà los joves cantants en concert amb mandola i guiterra, amb la col·laboració dels musicistes algueresos Salvatore Maltana al baix, Dario Pinna al violí i Paolo Zuddas a les percussions, la nova coral de Mans Manetes mos farà conèixer músiques del repertori tradicional infantil alguerés i algunes cançons catalanes, valencianes i mallorquines.

Recordem que l’activitat del projecte Mans Manetes, ideat per Plataforma per la Llengua, és escomençada l’any 2017 i té l’objectiu de fer conèixer a les noves generacions la vasta tradició musical algueresa, amb arranjaments i sonoritats modernes.

L’iniciativa és organitzada de l’Obra Cultural de l’Alguer amb el suport de la Fondazione Alghero, del Municipi de l’Alguer, de la Diputació de Barcelona i la col.laboració de les associacions Impegno Rurale i Plataforma per la Llengua.

La tardada acabarà amb un assaig de productes locals preparats dels socis de Impegno Rurale pel qual és necessaria la prenotació entres i no oltres lo dia 18 de juliol, telefonant al 3457771505.