DIA DEL LLIBRE I DE LA ROSA A L’ALGUER

Dimecres 24 de abril de 2024, a les h. 19.00, a la sala de la Biblioteca Catalana, carrer Ardoino 46 a l’Alguer, en l’àmbit de les iniciatives pel “Dia del llibre i de la rosa”, organitzades del Municipi de l’Alguer, Fondazione Alghero, Ofici de l’Alguer del Govern de la Generalitat de Catalunya i l’associació “Alguer Negra”, se tenguerà un doble adveniment:

“UN PONT DE MAR BLAVA” amb el sotatítol “Poemes de mar de una banda a l’altra de les nostres terres”, recital poètic-musical a cura de Pere Lluís Alvau i de l’artista catalana Thais Buforn, acompanyats de Riccardo Moni a la guiterra clàssica. Siguerà propost un repertori de poesies de autors que vanen dels catalans Miquel Martí i Pol a Maria Mercé Marçal i dels algueresos Antoni Ballero de Candia a Fidel Carboni fins al mateix Pere Lluís Alvau que tenen la marina com element central.

A seguir, Thais Buforn, artista activa en diferents sectors, presentarà, als nous locals de la Plataforma per la Llengua, “EL MAR ÉS BLAU”, una mostra personal de cianotípies, un antic mètode d’estampa fotogràfica caracteritzada del típic color blau de Prussia.

L’organització és a càrrec de Plataforma per la Llengua i Obra Cultural de l’Alguer.