DIA MUNDIAL DE LA POESIA A L’ALGUER

L’Obra Cultural de l’Alguer, Alguer Cultura i l’associació cultural Cabirol han preparat una edició especial per la Jornada Mundial de la Poesia dividida en dos dies:

Dijous 21 de març 2019, a les h. 19,.00 a la sala de la Biblioteca Catalana se tenguerà un recital dedicat als més grans poetes algueresos defunts del nou-cents a càrrec de Pere Lluís Alvau, home de cultura, conclamat lector de poesia en alguerés, en català i en italià que, després de la recent tardada dedicada a la figura de Antoni Ballero de Candia, continua així la sua obra infatigable  en favor de la llengua i la cultura catalana de l’Alguer. Pere Lluís Alvau homatgerà poetes quals Ramon Clavellet, Carmen Dore, Rafel Catardi, Angel Cao, Pinutxa Ginesu Maffei, Rafel Sari, Francesc Manunta, Antoni Ballero de Candia, Maria Lai Chessa, Rafel Caria, Pino Piras, Carlo Demartis, Antonella Salvietti.

Divendres 22 de març 2019, a les h. 18.00, sempre a la sala de la Biblioteca Catalana, hi siguerà envece un homatge al cantautor alguerés Pino Piras a càrrec de l’artista Claudia Crabuzza que partint de la projecció del sou documentari realitzat al 2010 intitulat “Un home del país” mos farà coneixer aspectes importants de la vida de Pino Piras i mos cantarà, acompanyada del musicista Pietro Ledda, algunes cançons del cantautor alguerés. A la tardada participarà també Chiara Murru, artista i regista teatral,  que ha recentment centrat la sua atenció adamunt de les obres, sobretot teatrals, de Pino Piras. Chiara Murru mos parlarà del projecte que la veurà empenyada a realitzar un obra encara poca coneixuda de l’autor alguerés.