DIA MUNDIAL DE LA POESIA EN ALGUERÉS 2016

En l’àmbit de les celebracions lligades al Dia Mundial de la Poesia 2016, l’Obra Cultural i Alguer Cultura, també enguany, organitzen una tardada dedicada a la poesia en alguerés.
Lo títol triat per aquesta edició és “Cançons i Líriques de la tradició religiosa algueresa” en harmonia amb l’espirit i lo tema de la Setmana Santa.
Les lectures sigueran a cura de Pere Lluís Alvau i Giovanna Caria.
A la tardada prenguerà també part la cantant argentino-algueresa Ana Casiraghi, hereu de una família que ha tengut un rol important en l’esvilup econòmic i urbanistic de l’Alguer dels anys ’30 i ’40.
La història de la família Casiraghi siguerà arrecordara i reconstruïda, amb la presència en sala de l’arquitecte Felice Casiraghi, de Carlo Catardi i Luigi Saiu.
Ana se exhibirà amb el cantant alguerés Claudio G. Sanna en algunes de les més significatives cançons de la tradició musical algueresa. En aquesta ocasió la Presidenta de l’Obra Cultural, Claudia Soggiu, conferirà a Ana Casiraghi la nòmina de Sòcia Honorària de l’Associació “…per la passió demostrada en el seguir, apreciar i difundir la música popular algueresa al sou país de adopció, l’Argentina”.
L’iniciativa se tenguerà lo 24 de març, a les h. 19.00, en la Sala UTE de l’ex Seminari (Carrer Sàsser, 197).