FESTA DELS FOCS DE SANT JOAN 2018

Dissabte 23 de juny 2018 a Santa Maria La Palma se tenguerà la tradicional festa dels focs de Sant Joan organitzada de l’Obra Cultural de l’Alguer i de l’Associació Impegno Rurale.
Aqueix lo programa:
h. 20.00 – Concert del Cor Polifònic “Città di Sennori i i de la Coral “Lo Frontuni” dirigits del mestre Francesco Scognamillo.
h. 21.15 – Degustació de productes locals
h. 22.00 – Encesa del Focs de Sant Joan
Enguany, la tardada se caracteritza per la presència del Cor Polifònic “Città di Sennori” i pel debut absolut de la nova coral de “Lo Frontuni” dirigits del jove mestre alguerés Francesco Scognamillo que actuaran un repertori de cançons de la tradició popular de l’Alguer , de Sardenya i de Catalunya. L’encontre entre les dues corals Cor Polifònic “Città di Sennori” i “Lo Frontuni” mos demostraran que la música tradicional algueresa, sarda i catalana és extraordinàriament viva i radicada en el nostre territori i és encara capaça d’emocionar la gent.
Com sempre la Festa dels Focs de Sant Joan de Santa Maria La Palma és organitzada en nom de la tradició, de la semplicitat, de la cordialitat, dels plats i dels dolços de la cuina algueresa.