FESTA DELS FOCS DE SANT JOAN 2024

Diumenge 23 de juny 2024, a les hores 20.30, al cortil de les ex-escoles mitjanes de Santa Maria La Palma, l’Obra Cultural de l’ Alguer i l’associació Impegno Rurale amb el contribut de la Diputació de Barcelona, la Fondazione Alghero, lo Municipi de l’Alguer i l’ofici de l’Alguer de la Generalitat de Catalunya, organitzen, una tardada de música i poesia algueresa. Protagonistes sigueran los cantants Agustí Salis, Gina Marrosu, Marta Soggiu i Paolo Zicconi que a sota de la direcció artística del mestre Francesco Scognamillo presentaran un repertori de poesies escrivides de Rafael Catardi musicades de autors com Ciro Fadda i Paolo Dessì.. La direcció artística és del mestre Francesco Scognamillo que siguerà assistit dels músics Massimiliano Peana i Matteo Scala.

A la fi de la tardada, com sempre, los amics de l’associació Impegno Rurale serviran una degustació de productes locals.

L’iniciativa és inserida en el programa general organitzat de la Proloco Alghero, del Municipi de l’Alguer i de la Fondazione Alghero.

Podeu consultar tot lo programa de la festa al sito web www.focsdesantjoan.it