FESTES 31 DE AGOST – Segona Jornada

Pintura i escultura, música i cançons alguereses són los ingredients de la segona jornada de les Festes 31 de Agost, organitzades de l’Obra Cultural de l’Alguer, amb el suport de la Diputació de Barcelona, del Parc Natural de Port Comte – A.M.P. – Isola Piana, Parc Nacional de l’Asinara, Fondazione Alghero, Municipi de l’Alguer i Municipi de Porto Torres.

No vos perdeu la presentació de l’Exposició d’Art de les escultures de Pep Fajardo i de les pintures de Jordi Aligué avui, 28 de agost 2020, a les h. 18.30 a la Galeria d’Art Bonaire, carrer p. Umberto (carrer del bisbe) n. 4: sèmplicement extraordinària!!!!

Pep Fajardo és un artista tridimensional que a partir de la técnica de la cerámica arriba a la tradición dels escultors Calder y Tinguely per l’obvietad d’espais en moviment. Constructor de peces mecàniques artefactes lírics i irònics, peces llegueres d’«objects trouvés»,que l’han portat a un posterior procés de desmaterialització i purificació que evita lo pes i la gravitat. Pep Fajardo és un poeta de l’ànima que evoca estats interiors d’un existencialisme madur amb una mirada que cava a les profunditats dels sentiments.

Jordi Aligué és un artista i escriptor, professor de pintura a “L’estació és allà….espai per les arts i les lletres”. Durant la sua llarga trajectòria ha mostrat la sua obra a Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Japó i Suècia. Ha publicat quatre libres de poesia: Constructora de somnis, La mà a l’ombra, El Sot de l’Om i Arran de Joan Vinyoli que incorpora un Cd amb la lectura dels 24 poemes del llibre recitats pel mateix autor i l’actriu Gemma Reguant amb música del compositor i guitarrista Arturo Blasco. Ha format part de la direcció de l’associació cultural “Besllum”. Codirector del projecte “Cardedeu amb l’Art Vigent” (2.000 – 2008). Actualment és director artístic de Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts al Parc del Garraf. Editor de la col·lecció d’obra gràfica Brancal d’Art edicions “L’estació és allà… espai per les arts i les lletres Jordi Aligué · Anna Bellvehí”.