FETSA DELS FOCS DE SANT JOAN

Després de tres anys de absència (l’última volta és estada al 2019 amb el concert del mestre Franco Cano i los sous minyons) torna la Festa dels Focs de Sant Joan a Santa Maria La Palma organitzada de l’Obra Cultural de l’Alguer en col·laboració amb la Biblioteca de l’associació Impegno Rurale de Santa Maria La Palma. L’edició del 2022 registra la presència de altres dues importants associacions de l’Alguer, és a diure lo Centre Cultural Antoni Nughes i la Plataforna per la Llengua de l’Alguer i és dividida en dues parts:

a les h. 19.30 – Conferència del Prof. Federico Francioni i de Carlo Sechi sobre la tradició del Foc en Sardenya i a l’Alguer;

a les h. 20.00 – Exhibició del Grup Arbre de Peix guanyador de CantAlguer, concurs per joves cantautors de l’Alguer – 2022. Lo Grup és format de Michelangelo Corbia (guiterra), Andrea Donapai (veu i guiterra), Ignazio Caruso (baix) i Sergio Intelisano (bateria).

També enguany, La Festa dels Focs de Sant Joan de Santa Maria La Palma, en programa dijous 23 de Juny 2022, al cortil de l’ex escoles mitjanes, se caracteritzarà pel respecte de la tradició, per la bona i renovada música algueresa ma sobretot per la semplicitat, la cordialitat i pel senso de hospitalitat de la comunitat de Santa Maria La Palma.

L’iniciativa té lo suport de la Diputació de Barcelona i de la Fondazione Alghero i és inserida nel programa #ALGHEROEXPERIENCE, un anno così…