JOANDOMÈNEC ROS I SALVADOR GINER A L’OBRA CULTURAL DE L’ALGUER SOBRE LO MEDITERRÀNEO

Lo Mediterràneo siguerà lo protagonista de dues conferències organitzades de l’Obra Cultural de l’Alguer i del Parc Natural de Port Comte amb la col·laboració del Municipi de l’Alguer.
“Mediterrani, pont de cultures” és lo títol de la primera conferència que se tenguerà dimecres, 24 de setembre, a les h. 18,30, a la Biblioteca Catalana de l’Obra Cultural, carrer Arduino, 46. Intervenen, després dels saluts de Claudia Soggiu, presidenta de l’Obra cultural, Salvador Giner, sociòleg de fama internacional i membre de l’Institut d’Estudis Catalans, acàdemia catalana de les humanitats i les ciències, i l’arquitecte alguerés Joan Oliva. Coordina los treballs Carlo Sechi.
“La mar Mediterrànea i els seus problemes ambientals” és lo títol de la segona conferència que se tenguerà dijous, 25 de setembre, a les h. 18.30, a la Sala de la Fundació Meta, plaça del Portal, a cura de Joandomènec Ros, biòleg i ecòleg de fama internacional, actual president de l’Institut d’Estudis Catalans. Coordina los treballs Toni Torre, membre del Parc de Port Comte i de l’Institut d’Estudis Catalans.