L’USURER

Torna la comèdia musical en alguerés

Lo 9 i lo 10 de desembre 2022, a les h. 20.30, al Teatre Cívic “Gaví Bal·lero”, l’Obra Cultural amb el grup “Amics del teatre alguerés”, dirigit de Joan Irranca, porten en escena “L”usurer” una bella i divertent comèdia en dos actes de Germano Benincaso, traduïda i adaptada a l’alguerés de Joan Irranca.

Los protagonistes de la comèdia Antonello Pinna, Nicoletta Bigi, Alberto Lai, Natalina Signorini, Luigi Meloni, Vittoria Ligios, Rita Nieddu, Salvor Ruggiu, Marina Melis, Giovanni Mura i Carlo Lai, ensieme amb Joan Irranca, Maria Sale i los socis de l’Obra Cultural han decidit de dedicar aqueixa representació a Enrico Loffredo, mort improvisament lo 30 de juliol d’aqueix any.

La direcció musical és del mestre Francesco Scognamillo assistit de tres musicistes de gran valor com Massimiliano Peana, Matteo Scala i Massimo Chessa.

L’iniciativa té lo patrocini de la Fondazione Alghero i de l’Ofici de representança a l’Alguer de la Generalitat de Catalunya.

Los bitllets sigueran en vèndita a la sede de l’Obra Cultural, carrer Arduino n. 44 (tel. 079977228), a partir del dia dijous 24 de novembre, de les h. 10.00 a les h. 12.00 i de les h. 16.30 a les h. 18.30.