“POESIA QUE (EN)CANTA

Dijous 31 d’octubre 2019, a les h. 18.30, a la sala de la Biblioteca Catalana, carrer Arduino n. 44, l’Obra Cultural de l’Alguer i l’associació Edicions de l’Alguer organitzen “Poesia que (en)canta” un encontre de poesia, lectura i harmonies musicals diferentes entre lo poeta alguerés Franco Cano i lo poeta català Jordi Dalmau (Projecte Mau).
Franco Cano, alguerès, ha publicat al 2018 un llibre de poesies intitulat “Butxaques de cor”, ma ha publicat també dos romanços “Sassolino” (2006) i “Camafane” (2007), un llibre de cançons per criatures i recentment ha guanyat lo tercer posto al concurs de poesia i prosa “Rafael Sari” amb la poesia “Deixaré”. Franco Cano ha també publicat dos albums de cançons en llengua algueresa: “La nuvia” (1985) i “Poesies per cantar” (1986). Ara està treballant sobre un disc de poesies/cançons inèdites.
Jordi Dalmau (Projecte Mau) és de Girona, és un poeta que ha treballat a diverses trobades poètiques; és també un músic amador que ha creat lo Projecte MAU (Música, Ànima i Utopia) on a través de les sues poesies i composicions musicals intenta de transmitir sentiments i passions. De recent ha autoeditat un obre intitulada ”El viatge Silenciós” (2017).
L’encontre siguerà un bell moment de condivisió del gust de escriure i de interpretar les líriques de part dels dos poetes.