PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “POESIES I CANÇONS” DE ANTONELLO COLLEDANCHISE

Dissabte 21 de novembre 2015, a les h.19.00, en la Biblioteca Catalana de l’Obra Cultural, Ignazio Caruso presentarà lo llibre “Poesies i Cançons”, Edes 2013, de Antonello Colledanchise.
L’obra conté les poesies i les cançons del cantautor alguerés produïdes en 40 anys de activitat: del 1972 amb la cançó “Alabama”, arribada quarta al primer “Festival de la Cançó Algueresa”, al 2012 quan la sua poesia “Lo lladre” guanya lo Premi “Rafael Sari”.
Ignazio Caruso és docent de lletres al Liceu Científic de l’Alguer i, entre les sues diferents activitats culturals, fundador, amb altros autors, de “Blogamarí”, un blog nat per portar les idees dels joves algueresos a fores de la ciutat.
La lectura de algunes de les poesies presents a dintre del volum, siguerà curada de Pere Lluís Alvau, ideator i organitzador de la ressenya “I lunedì con la Poesia”, iniciativa que ha celebrat l’any passat los “10 anys” de activitat.
Després de Claudia Soggiu, presidenta de l’Obra Cultural, la qual introduirà i moderarà la tardada, Antonello Colledanchise interpretarà algunes cançons amb el cuatre venezuelà, acompanyat al violí de Massimiliano Peana.