PROTOCOL D’ACORD ENTRE L’OBRA CULTURAL DE L’ALGUER I LA FEDERACIÓ CATALANA DE SOCIETATS MUSICALS

Avui a la tarda, a les h. 17.00, a la sala de la Biblioteca Catalana, carrer Arduino n. 44, l’Obra Cultural de l’Alguer i la Federació Catalana de Societats Musicals siglaran el  protocol de l’acord de col·laboració que te com objecte d’impulsar i coordinar mesures i actuacions necessàries per la promoció i participació d’ambdues parts en tots el tipus de manifestació artística, en el marc de la cultura popular i de l’Associacionisme Cultural, de forma conjumta i coordinada, especialment les musicals, tant a l’Alguer com a Catalanya. Concretament:

  • Divulgació de les activitats d’ambdues parts;
  • Intercanvi d’informació entre les parts;
  • Possibilitat de realitzar activitats conjuntes i intercanvis, especialment en l’àmbit musical de cada territori;
  • Promoure una “Comunitat Cultural Internacional de la Llengua Catalana”
  • Convidar a participar a la Federació Catalana de Societats Musicals en totes les manifestacions culturals en les quals l’Obra Cultural participi, especialment les musicals.
  • Incorporació de la Banda Musical “Antoni Dalerci” de l’Alguer com a membre de ple dret de la Federació Catalana de Societats Musicals.

A l’acte sigueran presents lo president de l’Obra Cultural de l’Alguer Pino Tilloca, lo president de la Federació Catalana de Societats Musicals Josep Parés i Estil·les i lo president de la Banda Musical “Antonio Dalerci” de l’Alguer Giovanni Curedda. Sigueran presents lo síndic de l’Alguer Mario Bruno, lo delegat a l’Alguer per la Generalitat de Catalunya Gustau Navarro; lo delegat a l’Alguer del President de l’Institut d’Estudis Catalans Antonio Torre, la presidenta de la Consulta Cívica per les Polítiques Lingüístiques del Català de l’Alguer Irene Coghene.

Després de la signatura de l’acte, a les h. 18.30, la Banda Federal Catalana de Societats Musicals i la Banda musical “Antonio Dalerci” de l’Alguer faran un giro (cercavila) pels carrers del centre històric partint de plaça Sant Miquel.