“QUI FOTIDURA…DON RAFAEL” Comèdia musical en dos actes

Després de un any de repòs, la companya teatral “El Teló”, fundada de Vito Loi al 2010, porta en escena, en els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer 2020, h. 20,30, al Teatre Cívic, la comèdia “Qui fotidura….Don Rafael”, una reelaboració i adaptament a l’alguerés, fet de Nanni Branca, del treball de Giovanni Enna “La calandradda”. La comèdia parla de un ric propietari, Don Rafael,  que s’enamora de Sumptina, amiga de sa muller dona Antioga, ma Sumptina, altro no és que Don Pasqual, un home amigat amb la muller de Don Rafael, que per freqüentar la casa d’ell sense dar a l’ull, se travesti de dona i amb la complicitat dels servidors Caterina i Paulico ne passen de cada color.

Del cast fanen part oltres  a Nanni Branca, Natalina Signorini, Gianna Mura, Marco Correddu, Tonio Fadda, Francesco Sotgiu, Giulia Correddu, Alberto Lai, Maria Domenica Iddau, Francesco Scognamillo, Carlo Lai. Assistent a la regia és Antonello Pinna; les escenografies són de Maria Filomena Mura; la direcció musical és del mestre Francesco Scognamillo amb la col·laboració de Massimiliano Peana i de Matteo Scala; la suggeridora és Milena Bella.

La pre-vèndita dels bitllets escomença dilluns 13 de gener de les h. 10.00 a les h. 12.00 i de les h. 16.30 a les h. 18.30 a la sede de l’Obra Cultural, carrer Arduino n. 44.