LA RESSENYA DEL GEST “V”

A l’ex cortil de les escoles mitjanes de Santa Maria La Palma (L’Alguer), l’associació AnalfabElfica presenta la cinquena edició de la Ressenya del Gest “V” , nou dies de espectacles i cultura, del 16 al 24 de juliol, amb la col·laboració de l’Obra Cultural de l’Alguer i de l’associació Impegno Rurale de Santa Maria La Palma.
Aqueix lo programa:
h. 21.00 – 16 de juliol 2016 – “Lucrezia Borgia” portat en escena de part de AnalfabElfica.
h. 21.00 -17 de juliol 2016 – com sempre hi siguerà una tardada dedicada als algueresos que, amb professionalisme han portat en Itàlia i en el món lo nom de l’Alguer. Lo “flower interior” Tonino Serra mos farà entrar en un màgic món de colors i de sòmius amb una realitització floreal.
h. 21.00 – 18 de juliol 2016 – a cura de AnalfabElfica los joves del 1^ grup de formació porten en escena la “Comèdia de l’Art” amb
“Il Ratto di Isabella”. A seguir una reflexió sobre lo teatre intitulada “Tanti Torsi quanti sono i Cieli” a cura del grup dels adults.
h. 21.00 – 19 de juliol 2016 – Giorgio Donini obrirà les portes a la pintura i a los paisatges marquitjans en una tardada intitulada “Raffaello: una vida feliç”.
h. 21.00 – 20 de juliol 2016 – Enrico Fauro i Antonio Scanu porten en escena “Jago”, una adaptació de l’”Otello” de Shakespeare.
h. 21.00 – 21 de juliol 2016 – l’Obra Cutural de l’Alguer presenta “Històries de dones i homes: lo Tribunal de l’Inquisició” amb la participació de Giuseppe Mele, professor de Història moderna a l’Universitat de Sàsser; Paolo Secchi, director de l’Ofici Patrimoni Cultural de la Diòcesi de L’Alguer/Bosa; Alessandra Derriu, arxivista de l ‘Arxiu diocesà de l’Alguer i autora del llibre “ Lo Tribunal de l’Inquisició de l’Alguer”.
h. 21.00 – 22 de juliol 2016 – lo fotògraf Fabio Pironi de Bondello presenta “Objectiu-Joia” – i mos portarà en un viatge d’imatges de terres i mons distants .
h. 21.00 – 23 de juliol 2016 – Daniela Cossiga i Salvatore Delogu presenten l’espectacle “La ciurma anemica” un viatge en música a través de camps de batalla, històries d’amor i de anarquia.
h. 21.00 – 24 de juliol 2016 – Giovanna Corraine, la jove nedadora cega de Orgosolo, parla de la sua experiència de vida i d’esport. A seguir, a cura de AnalfabElfica, l’espectacle “V”, que dona lo nom a la ressenya.

Com sempre, la Ressenya del Gest “V” és una ocasió per fer una recollida de moneda, denominada “Salvem un projecte”, una iniciativa de solidaritat que enguany siguerà destinada al projecte “TEATROTECA” de l’associació AnalfabElfica per la realitització de una biblioteca especialitzada en llibres teatrals, la primera a l’Alguer, al servici dels joves i de la comunitat algueresa.

L’entrada als espectacles és lliure.