ART I NATURA. L’Aposta de Valgrassa

L’Obra Cultural de l’Alguer, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i del parc de Port Comte, organitza per aquest divendres 15 de novembre 2019, a les h. 18.30, a la sala Mosaico – Museu arqueològic de la ciutat, carrer Carlo Alberto n. 72, la presentació del llibre “”ART I NATURA. L’aposta de Vallgrassa”, Centre Experimental de les Arts.

L’obra és un compendi de la gestió d’aquest singular equipament cultural del Parc del Garraf, agermanat amb el parc de Port Comte, que té la responsabilitat de l’entitat artística Brancal d’Art i de les diferentes accions i iniciatives culturals realitzades en aqueixos últims quinze anys. Lo llibre és estat escrit de Ester Xargay amb la col·laboració de diferents artistes que han treballat al projecte.

Durant la tardada siguerà projectat lo video “15 anys de Valgrassa” Parc del Garraf”, sigueran llegides algunes poesies i hi siguerà la participació extraordinària del poeta alguerès Franco Cano que ferà alguns intervents musicals.

A la iniciativa prengueren part lo diputat de la Diputació de Barcelona Josep Tarín Canales i Xavi Roget, resposable tècnic de la Diputació pels raports amb l’Obra Cultural, Jordi Aligué i Anna Bellvehí del Centre Experimental de les Arts; lo síndic Mario Conoci, l’assessor a la cultura Marco Di Gangi, lo director del Parc de Port Comte Mariano Mariani, lo representant de la Generalitat a l’Alguer Gustau Navarro.