CONCERT -Nadal amb els minyons de l’escola – En record de Pasqual Gallo

Dimecres 20 de desembre a les 17:30 hores als locals del Cinema Miramare, la Delegació del Govern Generalitat de Catalunya a Itàlia, amb el patrocini del Municipi d’Alguer i de la Fondazione Alghero, en col·laboració amb l’Institut Comprensivo n. 2 de l’Alguer, l’Obra Cultural de l’Alguer i la Família de Pasqual Gallo, primer cantautor alguerès, té lo plaer de presentar “Nadal amb els minyons de l’escola – En record de Pasqual Gallo”.
Lo concert, interpretat dels minyons i de les minyones de l’escola de la infància i dels alumnes de la classe V-A de l’escola primària de “La Pedrera”, així com dels alumnes de la classe IV-D de l’escola primària “Maria Immacolata” i dels alumnes de la classe V-B de l’escola primària “Sacro Cuore”, sota la direcció del mestre Franco Cano, amb la participació d’Anna Ballone i Sofia Cadoni i la col·laboració de Silvia Meloni a la flauta i Marco Colledanchise a les percussions.

Lo concert siguerà una ocasió per recordar una part del gran repertori musical del cantautor alguerès, que ja en el llunyà 1986 anava per les escoles ensenyant a les criatures a cantar les sues cançons alguereses.