FESTES 31 DE AGOST

“Parcs en concert” és un cicle musical anual que s’esvilupa als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Denominat anteriorment Música als parcs, aquest cicle mos presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l’entorn natural. Concerts a l’aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, lo pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

La Diputació de Barcelona, en virtut de vincles culturals que manté amb l’Obra Cultural de l’Alguer i per raó d’agermanament amb el Parc Natural de Port Comte, ha inserit al programa “Parcs en concert 2022” dos concerts a l’Alguer lo primer dels quals se tenguerà dissabte 27 de agost 2022, a les h. 20,30, al jardí de la Vila Mosca, carrer Gramsci 17, a on la protagonista serà Paula Grande. La cantant i creadora catalano-veneçolana farà un concert amb peces dels seus últims àlbums i oferirà al públic alguerès la força del seu estil, fusió de jazz amb influències de soul i música hip-hop.

Lo segon concert, a càrrec del cantant alguerés Paolo Dessì, se tenguerà dimecres 28 de setembre 2022, a les h. 20.30, sempre al jardí de Vila Mosca.

L’entrada és gratuïta.