LA POESIA DE CIRO FADDA

L’Obra Cultural de l’Alguer i lo Centre Cultural “Antoni Nughes” presenten, dimecres 10 de agost 2022, a les h. 19.00, al jardí del Museu del Corall, carrer XX setembre 8, per la Ressenya Literària “Encontres amb l’autor”, un nou llibre intitulat “La poesia de Ciro Fadda”. La publicació d’aqueix llibre de poesies vol ésser un homatge a l’home, al marit, al pare, al musicista, al poeta, al soci que, més de tants altros, ha dedicat la sua vida a l’art i a la cultura algueresa. Coneixut sobretot per la música i per les cançons, pocs saben que Ciro Fadda era també un poeta que amava escriure poesies en italià i en alguerés; llegint les sues liriques se pot descobrir la gran vena expressiva i poètica que mos permetin de comprendre la sensibilitat i la simplicitat dels sentiments que reflecteixen lo sou caràcter.
A la tardada sigueran presents Pino Tilloca i Antoni Torre, president respectivament de l’Obra Cultural i del Centre Cultural “Antoni Nughes”, mentre Carlo Sechi i Pere Lluís Alvau, recordaran la figura de Ciro Fadda. La soprano algueresa Marta Soggiu, acompanyada a la tastiera de Gian Cristian Cherchi, cantarà algunes cançons musicades de Ciro Fadda.
Aqueixa tardada és inserida nel programa #ALGHEROEXPERIENCE, un anno così… i ve realitzada amb el suport de la Fondazione Alghero i de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de la Plataforma per la Llengua de l’Alguer.