LES TRES EDATS

L’Associació Musical “Lo Frontuni” i l’Obra Cultural de l’Alguer presenten “Les tres edats” Comèdia Musical en alguerès – Acte Únic de Annamaria Ceccotti amb la Direcció Artística del Mestre Francesco Santino Scognamillo.

A través de tres figures feminils de diverses generacions, la iaia Verdina, la filla Caterina i la neta Lluna s’afronta, amb lleugeresa i simpatia, però al mateix temps amb eficàcia, la realtat de la situació lingüística actual, perquè se puguin posar en pràctica tots los metzos necessaris per la sua salvaguarda.

La Comèdia Musical es realitzada amb la participació del

Grup Teatral “Lo Frontuni”: Regista Annamaria Ceccotti

Grup Vocal “Lo Frontuni”: Mestre del Cor Francesco Santino Scognamillo

Cor Polifònic Olmedese “Incantos”: Mestre del Cor Dario Pinna

Ensemble strumental”Lo Frontuni”: Director Musical Francesco Scognamillo

L’iniciativa té lo patrocini del President del Consell Regional de Sardenya; de la Província de Sàsser; del Municipi de l’Alguer; de la Fondaziona Alghero; de la Generalitat de Catalunya i de la Plataforma per la Llengua .

La comèdia musical aniguerà en escena en los dies 4/5/6 de Octubre 2023, a les 20.30 hores, al Teatre Cívic “Gavi Ballero”.

Los bitllets són en vèndita a la seu de l’Obra Cultural, carrer Arduino n. 44 (tel. 079977228) del dilluns al divendres, de les 10:30 a les 12:30 hores, de les 17:00 a les 19:00 hores, a partir del dijous 21 de Setembre 2023.