LO SENYAL DEL JUDICI

L’Associació Teatral AnalfaBelfica, en l’àmbit de les iniciatives per la promoció i per la divulgació de la coneixença del Cant de la Sibil∙la de l’Alguer, proclamada de l’UNESCO Patrimoni Immaterial de la Humanitat (Nairobi, 16 de Nadal del 2010), ha organitzat també enguany, en ocasió del quart aniversari de aquella data, un projecte cultural mirat a valoritzar i aprofundir los aspectes històrics, musicals i litúrgics de aquesta joia cultural de la ciutat de l’Alguer. També aquesta edició és organitzada en col∙laboració amb l’Obra Cultural de l’Alguer, la Mosaico soc. coop., l’Escola de Alguerés “P.Scanu”, lo Coro Polifònic Alguerés i l’Arxiu Històric Diocesà, amb el patrocini del Municipi de l’Alguer.
Aqueix lo programa:

-Divendres 28 de santandria (novembre), a les h. 20.30, al Museu Diocesà d’Art Sacra, l’Obra Cultural de l’Alguer presentarà una conferència dedicada al Senyal del Judici del títol “Il Canto della Sibilla ad Alghero e nelle Baleari” del prof. Marco Ricciotti.

-Dissabte 29 de santandria, a les h. 17.00, sempre al Museu Diocesà, de tenguerà la conferència de la prof.ra Neria de Giovanni del títol “La sibilla del Reno: Ildegarda di Bingen” i a seguir, a les h. 21.00, a la Catedral de Santa Maria, una representació teatral i musical a damunt del Cant de la Sibil•la, a cura del grup AnalfabElfica.