L’OBRA CULTURAL ENVIA UNA DELEGACIÓ DELS ESTUDENTS DEL LICEU ÀRTISTIC DE ‘ALGUER A BARCELONA PER LA MOSTRA “DRING DE MARS II

Lo 2 de setembre 2017, a les h. 18.00, era estada inaugurada a la sala expositiva de Villa Gioiosa (Tramarill) – Parc Natural de Port Comte de L’Alguer – la mostra internacional “Dring de mars” dedicada a les obres gràfiques i pintoriques realitzades dels estudents del Liceu Artístic “Francesco Costantino” de l’Alguer que havien participat al laboratori didàctic de lectura i interpretació de poemes en llengua catalana. Ahir 18 d’abril 2018, una delegació dels estudents del Liceu Artístic acompanyats del prof. Efisio Niolu i del delegat de l’Obra Cultural Toni Torre és partida per Barcelona on, divendres 20 d’abril a les h. 19.00, a Cardedeu siguerà inaugurada la mateixa mostra a la galeria “L’estació és allà” espai per les lletres i les arts dirigit dels artistes Jordi Aliguè i Anna Bellvehí i presentat lo llibre “Dring de Mars II” que conté les obres pintoriques i les poesies en llengua catalana que són estades objecte del laboratori didàctic i d’interpretació a l’escola de l’Alguer. Los poemes catalans interpretats dels estudents algueresos són de Jordi Aliguè, Andríi Antonovskyi, Victor Bonetarbolí, J.M. Calleja, Meritxell Cucurella-Jorba, Maria Antònia Massanet, Carles Morell,Carles Hac Mor, Paulalba, Jordi Prenafeta, Exter Xargay.
Aquesta iniciativa, naix a dins de una col·laboració entre l’Obra Cultural de l’Alguer i la Diputació de Barcelona que fins del 2005 ha donat vida a diverses activitats culturals i artístiques (entercanvis culturals, concerts, recitals de poesies, mostres d’art, mostres fotogràfiques i altro) organitzades a l’Alguer i en Catalunya. La delegació algueresa siguerà receivida, dijous 19 d’abril, del Sig. Xavier Roget, Cap de l’Àrea Occidental dels Parcs de la Diputació de Barcelona e del Sig. Jordi Padrós, Coordinador de la Xarxa dels Parcs de la Diputació de Barcelona. Divendres 20 d’abril, al maití, és prevista la visita a l’”Espai de creació” de Granollers. Dissabte 21 d’abril se ferà una visita al Parc Natural del Monseny (reserva de la biosfera).