PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE POESIES “LES MIES MANS” DE ANTONI CANU

 

Dimecres 16 de abril a la sala conferències de la Fundació Meta, plaça del Portal, a les h. 17.30 l’Obra Cultural de l’Alguer presenta l’últim llibre de poesies de Antoni Canu “Les mies mans” editat de Nemapress.
Antoni Canu, soci de l’Obra Cultural, ha publicat altros tres llibres de poesies: lo primer al 1995 intitulat “Poesies”; lo segons al 2000 intitulat “En l’arc dels dies” i lo tercer al 2007 intitulat “Nou Cant” tots editats de l’Escola de Alguerés “Pasqual Scanu” i de l’Obra Cultural de l’Alguer.
Antoni Canu també si és de llengua materna sarda(és nat a Ocier) és un exemple il•lustre de la facilitat amb la qual, als anys passats, la gent que veniva a viure a l’Alguer, reseixiva a se integrar i assimilar la nostra llengua; una integració que s’és consolidada amb los anys no solament amb la formació de una família catalanòfona ma també amb la participació als cursos de l’escola de alguerés “Pasqual Scanu” i la participació activa a les iniciatives de l’Obra Cultural de l’Alguer. L’encontre amb Giulia Lanciani, refinada intèrpret de la sua poesia, és estada fonamental per delinear i marcar lo sou camí poètic. Les sues poesie han obtengut numerosos reconeixements, tant a nivell nacional com internacional i un bon número de les sues composicions líriques són estades publicades a revistes italianes i estrangeres.
Amb aquest quart llibre Antoni Canu se col•loca entre los poetes més prolífics del món cultural alguerés.
Després dels saluts de Pino Tilloca, president de l’Obra Cultural de l’Alguer, Neria de Giovanni, directora del periòdic de cultura “Salpare” i president de l’A.I.C.L. (Associació Internacional Crítics Literaris) farà una presentació del llibre “Les mies mans”. A la manifestació participaran, oltres a l’autor, Claudia Soggiu i lo cantautor Davide Casu.