“SÓ ESTADA….: LES DONES DE L’ALGUER SE RECONTEN”

En ocasió del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, l’Obra Cultural de l’Alguer i l’Escola Media del carrer Malta (Pedrera), de l’Institut Comprensivo 2 a l’Alguer, presenten lo recital “Só estada…: les dones de l’Alguer se reconten” en el qual, en forma de dramatització i cant, venen representats los antics empleus feminils algueresos.
L’iniciativa naix de un treball de recerca històrica portat envant dels alumnes de l’Escola, seguits dels propis ensenyants, a damunt de la condició del treball i de la vida de les dones en la nostra ciutat després de la Guerra fins als anys ’60.
Lo projecte és estat també realitzat amb els objectivos de promovir en els joves alumnes comportaments responsables en els confronts dels altros i de ellos mateixos, de estimular lo diàleg a damunt del tema de les “paris oportunitats” i de difundir una cultura rispectosa de la dignitat humana i en particul de la dona.
L’iniciativa se tenguerà diumenge 8 de març, a les h. 19,00, a l’Auditorium de l’Escola Media de via Malta (Quarter de la Pedrera)