UNA TARDA AL BURG/UNA SERA AL BORGO

Lo grup “Amics del Teatre alguerés” torna a escena aquest estiu i lo fa a la gran interpretant un gènere completament diferent del passat. Lo grup, dirigit per Giovanni Irranca, no portarà en escena comèdies musicals de Germano Benincaso o de Gaví Ballero, aquesta vegada, ha acceptat de representar un text de l’autor rus Anton Cechov, “Una empromesa de matrimoni”, traduït i adaptat a l’alguerès per Vito Loi.

Natalina Signorini, Alberto Lai i Salvor Ruggiu sigueran los protagonistes de l’acte únic que siguerà portat en escena a l’ obert, en l’extraordinari espaci de Santa Maria La Palma, divendres 21 de juliol, a partir de les hores 20.30.

Primer de la comèdia, los altros membres del grup, Nicoletta Bigi, Vittoria Ligios, Rita Mura, Marina Melis, Antonello Pinna, Luigi Meloni, Giovanni Mura i Daniele Bassu interpretaran la simpàtica rondalla intitulada “Toni Garriguel·lo”, continguda en l’últim llibre “Rondalles a la ràdio” presentat al públic dimecres 12 de juliol al Museu del Corallo.

L’entrada és gratuïta.

La iniciativa és organitzada de l’Obra Cultural i de la Biblioteca de Impegno Rurale de Santa Maria La Palma amb el suport de la Fondazione Alghero, de l’Ajuntament de l’Alguer, de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Centre Cultural “Antoni Nughes” i de Plataforma per la Llengua.

La tardada acabarà amb un assaig de productes locals pel qual és necessària la prenotació entres i no oltres lo dia19 de juliol telefonant al 3457771505.