FESTES 31 DE AGOST 2021

L’Obra Cultural de l’Alguer organitza, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, del Parc Nacional de L‘Asinara, del Parc Natural Regional de Port Comte e dell’A.M.P. Capo Caccia – Isola Piana, de la Fondazione Alghero, del Municipi de l’Alguer i de l‘associació Edicions de l’Alguer, les “Festes 31 de Agost – 2021”.

Per l’ocasió, arribaran a l’Alguer una forta delegació de 15 persones entre les quals la Diputació de Barcelona siguerà representada de Josep Tarín, diputat adjunt d’Espais Naturals; de Jordi Padrós, coordinador Espais Naturals i i de Xavier Roget, responsable de la comissió bilateral de la Diputació de Barceona-OCA. Completen la delegació oficial Jordi Aligué i Anna Bellvehí del Centre Experimental d’Arts de Vallgrassa; los músics Pau Roget i Biel Colomer, lo poeta Pau Vadell.

Les festes començen dijous 26 de agost 2021 a les h. 19.00, al jardí del museu del Port de Porto Torres, amb una Intervenció musical de Pau Roget, acompanyat per Biel Colomer; a seguir hi siguerà una trobada poètica amb Ester Formosa, Pau Vadell, Eugenio Cossu, Joan Oliva i Ignazio Chessa.

Les festes continuen divendres 27 de agost 2021 a les h. 19.00 al “Bosc de les Presonetes” (Arca di Noè) Intervenció musical de Pau Roget, acompanyat per Biel Colomer.19.00; a seguir hi siguerà una trobada poètica amb Ester Formosa, Pau Vadell i Antoni Canu, creu de San Jordi.

Les Festes 31 de agost 2021 se tanquen dissabte 28 d’agost 2021 amb aqueix programa:

h. 18.00 – Jardí del Museu del Corall: Presentació del llibre de Claudi Gabriel Sanna “Anant i mirant” a càrrec de Jordi Aligué.

h. 19.00 – Galeria d’art contemporania “Bonaire”, carrer Principe Umberto: inauguració de l’exposició de les obres publicades al volum sobre Claudi Gabriel Sanna.

h. 20.30 – Jardí “Villa Mosca”: tradicional concert de les festes 31 d’ Agost a càrrec de Claudi Gabriel Sanna i Rall Grup.

Lo programa de aqueixos dies preveu també, per la delegació catalana, a Porto Torres, la firma de un important acte de col·laboració amb el Parc Nacional de l’Asinara i la Xarxa dels Parcs de la Diputació de Barcelona; a l’acte participaran lo Comissari Extraordinari del Parc de l’Asinara Gabriella Scanu, lo Director del Parc Nacional de l’Asinara Vittorio Gazale i lo President de l’Obra Cultural de l’Alguer Giuseppe Tilloca. A Casa Gioiosa, seu del Parc Natural de Port Comte, se farà lo balanç del Protocol de Agermanament entre els Parcs del Garraf i el Parc Natural Regional de Port Comte; a l’acte participaran, a més dels dirigents de la Diputació de Barcelona, lo president del Parc Natural Regional de Port Comte Raimondo Tilloca. Divendres 27 de agost 2021, a les h. 11.00, la delegació catalana siguerà recivida del Síndic Mario Conoci: també està prevista una visita a Gustau Navarro, delegat del Govern de Catalunya a l’Alguer.

A causa de les disposicions anti-Covid, per qui vol participar a qualsevol iniciativa de les “Festes 31 de agost”, menester registrar-se previament telefonant o enviant un missatge whatsapp al número 3457771505. Se recorda també que a partir del 6 d’agost 2021, per presenciar a una iniciatica cultural és obligatori demostrar d’ésser en possesso del green pass.

TOTES LES ENTRADES SÓN GRATUÏTES