PARCS EN CONCERT – LO DUO ARAR A L’ALGUER

ARAR, lo duet format per la barcelonina Marina Tomás Amado, guitarra espanyola i elèctrica, veu principal i percussió menor i la gironina Maria Cruz Millet, saxo tenor, alto i soprà, veu i piano, se presenten a l’Alguer dissabte 23 de setembre de 2023, a plaça Pino Piras, a les 19.00 h, en un concert del cicle “Parcs en concert”, una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona.

Lo duo Arar neix l’any 2020 a Barcelona, propon composicions pròpies que neixen de la complicitat de les dues integrants, i que són estat enregistrades en el seu primer disc publicat al gener del 2023.

Organitzat de l’Obra Cultural de l’Alguer amb el patrocini de la Diputació de Barcelona, de la Fondazione Alghero, del Municipi de l’Alguer, després del concert de Paula Grande, al 2022, a vila Mosca, torna a l’Alguer “Parcs en concert” un cicle musical anual que se organitza a diversos parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona que forma part del programa cultural “Viu el parc”. Includeix diversos concerts, amb propostes musicals de gran qualitat, que se esvilupen enmig d’escenaris naturals i patrimonials únics, que configuren la nostra geografia, humana i natural, enllaçada per la música. Un de aqueixos concerts veurà protagonista lo nostro cantautor alguerès Davide Casu que actuarà diumenge 29 de Octubre de 2023 al Parc de Olèrdola (Barcelona).

L’entrada és lliure.