ENCONTRES AMB L’AUTOR – 1er apuntament

“ANTONELLA SALVIETTI – Poesies i cançons”

Dimecres 23 de juny 2021, a les h 19.00, al jardí del Museu del Corall (carrer XX setembre 😎 , posat a disposició de la Fondazione Alghero, comença la ressenya literària “Encontres amb l’autor” organitzada de l’Obra Cultural de l’Alguer. Primer de sis apuntaments, la triada del llibre “Antonella Salvietti – poesies i cançons” no és un cas per cosa Antonella Salvietti és estada una autentica protagonista de la vida cultural de l’Alguer a partir dels anys ‘50 amb la nàixita del Centre d’Estudis Algueresos. Les sues grans passions son estades la poesia i la cançó; ha sempre treballat per promoure, salvaguardar i valoritzar la llengua, la literatura i la cultura de l’Alguer, ensenyant-la també a tants joves. Encara avui és arrecordada com una de les veus més refinades i sensibles de la moderna poesia algueresa.

Amb aqueixa publicació l’Obra Cultural de l’Alguer vol fer un homatge a una “gran dona” de l’Alguer, a la sua passió, a la sua discreció, al sou amor per la sua ciutat i per la sua llengua.

A recordar la figura i les obres de Antonella Salvietti sigueran Carlo Sechi i Paolo Dessì i tants d’aquellos que l’han coneixuda a partir de Anna Avagnina, Rosanna Ciampelli, Silvana Pinna, Tina Piga, Gennaro Guarino i altros. Les poesies son a càrrec de Claudia Bellodi, Anna Maria Daprea, Paola Gallo, Vittoria Anna Perotto, Maria Antonietta Salaris i Carmelita Zedda.

A causa de les normatives anti-covid, per participar a l’iniciativa menester prenotar-se telefonant al número 3457771505

Carmelita Zedda
Silvana Pinna