ENCONTRES AMB L’AUTOR – 2on apuntament

“DITXOS, JURAMENTS I FLASTOMIES”

Dimecres 7 de juliol 2021, a les 19.00 h, al jardí del Museu del Corall, se tenguerà la presentació del llibre en alguerés “Ditxos, juraments i flastomies” de Salvatore Pinna, amb la participació de Carlo Sechi, Federico Francioni i Angel Maresca. Aqueix és lo segon apuntament de la ressenya literària “Encontres amb l’autor”, lectura de poesies i textos, presentació de llibres i obres destinades a la proteció i a la valorització de la llengua algueresa i de les obres d’autors locals.

Per l’ocasió lo jardí del Museu del Corall, carrer XX setembre 8, que aculli la ressenya, després del bon èxit de l’any passat, és estat preparat a tema i s’és transformat en un saló cultural on los autors se confronten amb los convidats creant una atmosfera d’autèntica algueresitat que fa sentir tots com a casa pròpia.

La iniciativa organitzada de l’Obra Cultural de l‘Alguer gaudeix del patrocini de la Diputació de Barcelona, del Parc Natural de Port Compte, de la Fondazione Alghero i del Municipi de l’Alguer.

A causa de la normativa anticòvid en vigor, per partecipar a l’iniciativa és necessari prenotar-se telefonant, o enviant un missatge, al número 3457771505.