LO MENTIDER

Lo grup “Amics del Teatre alguerés” torna amb una comèdia inèdita de Gaví Ballero.

L’any social 2024 de l’Obra Cultural de l’Alguer escomença amb una comèdia musical inèdita, divertent i exilarant, així com són totes les comèdies de Gaví Ballero. Intitulada “Lo mentider”, siguerà portada en escena, per la primera volta, divendres 12 i dissabte 13 de gener de 2024, a les h. 20.30, al Teatre Cívic de l’Alguer, del grup “Amics del Teatre alguerés” dirigit de Joan Irranca i format per Antonello Pinna (Paulico); Alberto Lai (Carlinc); Salvor Ruggiu (lo doctor); Luigi Meloni (Ramon); Giovanni Mura (garzó); Paolo Usai (Pepino); Natalina Signorini (Caterina); Nicoletta Bigi (Antonica); Rita Nieddu (Anneta); Vittoria Ligios (Rosina); Maria Soggiu (Maria).

L’història té lloc als principis del sécul XX a un carrer del centre històric de l’Alguer i parla de les dues filles fadrines de un doctor i de dos joves enamorats que no reseixin a se declarar fins que a l’Alguer no torna, després de tanta anys, Carlinc, un jove un poc matareso, que cerca en tots los modos de se mosquejar les dues germanes. La direcció musical és del mestre Francesco Scognamillo que siguerà acompanyat de Massimilano Peana i de Matteo Scala.

L’iniciativa té lo suport de la Fondazione Alghero i de l’Ofici a l’Alguer de la Generalitat de Catalunya i lo patrocini del Municipi de l’Alguer.

Los bitllets són en vèndita a la sede de l’Obra Cultural de l’Alguer, carrer Arduino n. 46, a partir de dimarts 2 de gener 2024, de les h. 10.00 a les h. 12.00 i de les h. 16.30 a les h. 18.30.